sv-SEen-USzh-CN

Fin omgivning


I vår fina omgivning, finns det många sevärdheter och vackra utflyktsställen. Se några av dem:

Fåfängan

Fåfängan ligger på ett litet berg som är ca 100 meter från Yours Sushi & Thai. På Fåfängan får man 360 graders fantastiska utsikter över Stockholm och Stockholms inlopp med livligt båtliv. Bilden nedan är en vy från Fåfängan. Läser mer om Fåfängan.

Förbeställ Take Away hos oss på 08-641 7505 och  njuter av vackra utsikter och god mat samtidigt. Du kan också komma ner från Fåfängan till oss och äta när du är hungrig och gå upp igen efter maten. Ha en strålande och avkopplande dag på Fåfängan!

Spårvägsmuseet och Leksaksmuseet


Spårvägsmuseet och Leksaksmuseet 

Båda museer ligger i samma byggnad och har samma entré på Tegelviksgatan 22, mittemot Yours Sushi & Thai.  Med en entréavgift får man komma in två museer. Här får såväl stora som små att uppleva Stockholms historia på ett spännande och lärorikt sätt.

Läs mer om Spårvägsmuseet och Leksaksmuseet

Efter besöket, gå över gatan till Yours sushi & Thai, som servera goda rätterVälkommen till oss!


Norra Hammarbyhamnen

Norra Hammarbyhamnen är den norra delen av Hammarby sjöstad. Det är bara en en stenkast från Yours Sushi & Thai till promenadstråket längst hamnen.

Efter god mat hos Yours Sushi & Thai, är det skönt att ta en promenad längst hamnen och se Hammarbysjö med livligt båtliv. Ta gärna en gratis båttur med Hammarbyfärjan i Hammarbysjön!


Läs mer om Norra HammarbyhamnenÄr du hungrig? Välkommen till Yours Sushi & Thai för att njuta av våra goda rätter!